Λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας "Κέδρος και Γκρέιπφρουτ"



Αν και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, υπάρχει ακόμα χρόνος να βελτιώσουμε την υφή του δέρματός μας και να καταπολεμήσουμε φυσικά την κυτταρίτιδα.
Προσοχή στις κρέμες και τις συνταγές που υπόσχονται θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά και μόνιμα αν δε συνδυαστεί με σωστή διατροφή και άσκηση! 
Το συγκεκριμένο λάδι σώματος περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου, Γκρέιπφρουτ, Λεμονόχορτου και Κέδρου. Σε αγνό βερυκοκέλαιο, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για περιποίηση, ανάπλαση και ενυδάτωση του δέρματος. 
Εφαρμόστε καθημερινά (ιδανικά δύο φορές την ημέρα) με μασάζ, αυξήστε την κατανάλωση νερού, ασκηθείτε όσο μπορείτε και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, φυσικά και με ασφαλή τρόπο!

Γκρέιπφρουτ (Citrus  paradisi): Εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Στυπτικό, διουρητικό και καθαριστικό. Βοηθά στην κατακράτηση υγρών, την τριχόπτωση, την κούραση και το άγχος. *Φωτοτοξικό. Μην το βάζετε πριν από έκθεση στον ήλιο. 
Δεν συστήνεται στους 3 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Ευκάλυπτος κιτρώδης (Eucalyptus citriodora): Αιθέριο έλαιο με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, αναλγητικό, καταπραϋντικό της επιδερμίδας. *Να μην χρησιμοποιείται στη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας και από παιδιά κάτω των 3 ετών

Κέδρος του Άτλαντα (Cedrus atlantica): Αιθέριο έλαιο με εξαιρετική δράση στην κατακράτηση υγρών, αποιδηματικό, αποσυμφορητικό, λιπολυτικό και επουλωτικό.
Χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, κατά της τριχόπτωσης, ιδανικό για περιπτώσεις λιπαρών μαλλιών και πιτυρίδας. *Αντενδείκνυται σε εγκύους και μικρά παιδιά.

Λεμονόχορτο (Cymbopogon flexuosus): Αιθέριο έλαιο με δροσιστικό λεμονώδες άρωμα!
Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Εντομοαπωθητικό με πιο ευχάριστο άρωμα από την Σιτρονέλλα. Ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, προστατίτιδας, κατά των μυκητιάσεων, βοηθά σε περιπτώσεις τενοντίτιδας, αρθρίτιδας και ισχιαλγίας. 

Σχόλια