Επουλωτική κηραλοιφή για σκασμένες φτέρνες



Σκασμένες φτέρνες, ένα πρόβλημα που εντείνεται το καλοκαίρι, αφού δεν μπορούμε να το κρύψουμε σε κλειστά παππούτσια.
Εμείς σας προτείνουμε την πιο φυσική λύση. Κηραλοιφή για σκασμένες φτέρνες (αλλά και για τους αγκώνες) με Λάδι Καρύδας, Σταφυλέλαιο και Βούτυρο Καριτέ
Ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικός, καθώς το μελισσοκέρι δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά, επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα. 
Το Λάδι Καρύδας θρέφει και ενυδατώνει, το Σταφυλέλαιο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ το Βούτυρο καριτέ αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας.
Με αιθέρια έλαια Μέντας, Λεβάντας και Τεϊόδεντρου. Η Μέντα χαρίζει δροσιά και ενυδάτωση στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια, η Λεβάντα έχει εξαιρετικές επουλωτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες και το Τεϊόδεντρο είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και απολυμαντικές ιδιότητες του.
Ακολουθούν οδηγίες περιποίησης:
Σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση χαλάρωσης ενός περιποιημένου pedicure, υπάρχουν όμως και λύσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε μόνες στο σπίτι.
Βήμα πρώτο: Αν έχετε χρόνο, κάντε ένα απολαυστικό ποδόλουτρο μέσα στο οποίο θα προσθέσετε άλατα μπάνιου ή αν δεν έχετε, απλό θαλασσινό αλάτι.  Το θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με χλιαρό νερό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τα πρηξίματα και προσφέρει ανακούφιση από την ένταση και την κούραση στα πόδια. 
Αν βιάζεστε, μετά το τέλος του ντους προχωρήστε στο δεύτερο βήμα.
Βήμα δεύτερο: Απολέπιση. Χρησιμοποιήστε όποιο peeling έχετε και αν δεν σας βρίσκεται κάποιο εύκαιρο, χρησιμοποιήστε καστανή ζάχαρη ανακατεμένη σε ελαιόλαδο. Απλώνετε από τα πέλματα έως τον αστράγαλο, και κάνετε μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Δείτε εδώ, τη συλλογή μας από scrubs.
Βήμα τρίτο: Επενδύστε σε μία επαγγελματική ράσπα. Μόλις ξεπλύνετε το scrub και στεγνώσετε τα πόδια σας, τρίψτε τις φτέρνες με μια ξύλινη ράσπα, εξομαλύνοντας όλες τις σκληρύνσεις.
Βήμα τέταρτο: Αφού ξεπλύνετε τα πόδια σας από τα υπολείμματα της λίμας, στεγνώστε τα πόδια σας και εφαρμόστε την καταπληκτική κηραλοιφή Drops of Nature!  

 Tip: Αν κάνετε τα παραπάνω το βράδυ, εφαρμόστε την κηραλοιφή μας απλώνοντας μικρή ποσότητα τοπικά στην επιδερμίδα και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Φορέστε βαμβακερά καλτσάκια και πηγαίνετε για ύπνο. Τα αποτελέσματα το πρωί, θα σας εντυπωσιάσουν!

Σχόλια